"coaching is the universal language

of change and learning." 

Personal Coaching in Roosendaal

Heb je hulp nodig met het verwerken van gebeurtenissen, wil je verandering in jouw leven of ben je op zoek naar antwoorden? Tijdens een-op-een coaching sessies krijg jij de begeleiding die jij nodig hebt. Een luisterend oor zonder vooroordelen en verdiepende vragen zullen je stimuleren om de antwoorden en de verandering die je zoekt uit jezelf te halen. 

Wat kun je verwachten

Omdat het belangrijk is dat jij jezelf op je gemakt voelt en je verhaal kunt delen, beginnen we met een kennismakingsgesprek met een van ons. Hierna beslis jij zelf of je verder het coachingstraject in wilt gaan. Tijdens het coachingstraject staat jouw persoonlijke zoektocht en vooraf opgestelde doelen centraal. Er zijn veel coachingstechnieken die kunnen bijdragen aan de voortgang van het coachingstraject. We kijken samen wat er bij jou past en hoe jij jouw doelen kunt behalen.

Praktische informatie

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Het is een effectieve methode om motivaties en drijfveren voor gedrag te achterhalen. Door bewust te worden van onbewust gedrag is er ruimte voor verandering. Bas werkt graag aan de hand van deze methode; het is geschikt voor iedereen die op zoek is naar verandering in het leven en persoonlijke groei. Marjolein coacht aan de hand van cognitieve gedragstherapie en werkt samen met jou aan de problemen die je ervaart door situatieveranderingen. Met onze ervaring, ondersteund door de benodigde certificaten beschikken wij over de kennis en ervaring om jou te begeleiden in jouw zoektocht. Hiervoor rekenen wij €75,- per gesprek van een uur. Benieuwd of deze vorm van coaching bij jou past? Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier voor meer informatie of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Vraag een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan!