Wie zijn wij?

Bas Fraanje

Veertiger die situaties praktisch bekijkt en ruim 25 jaar werkzaam in de logistiek, momenteel als regioverantwoordelijke. Een doener en oordeelloze luisteraar en met zijn actiegerichtheid de drijvende kracht achter Best Moments. Ruime ervaring in het coachen van mensen als NLP Master Practitioner. Als Zeeuwse Bourgondiër graag met eten in de weer en koken voor gezelschappen. Gek van lezen, suppen op het water en onze hond. Wanneer mijn 3 kinderen nog eens komen aanwaaien, is de bende compleet

"Als NLP coach help ik je op gebied van persoonlijke groei en verandering. Ik neem blokkades bij je weg en kom er samen met jou achter wat de beste manier van veranderen is."

Marjolein Verbeek

Dertiger en inmiddels 15 jaar werkzaam in Human Resources, momenteel als project manager. Een luisteraar en denker die met haar creativiteit invulling geeft aan onze workshops. Aan uiteenlopende casussen gewerkt als Psychosociaal Counselor. Dol op schrijven en mooie teksten. Gek op eten, groen en kliederen met verf en penselen. Liefde voor muziek en sprekende beelden.

"Als counselor werk ik met jou aan je problemen die ontstaan door situatieveranderingen. Denk aan (keuze)stress, werkdruk, verlies en echtscheiding. Ik zorg ervoor dat jij antwoord vindt op de vragen waar je mee kampt."

Best moments

Samen vullen we elkaar goed aan en begeleiden we je in je zoektocht naar antwoorden of bij veranderingen in jouw leven. Of dit nu is door middel van een creatieve workshop, een-op-een coaching sessies of een betekenisvolle teambuilding dag. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of de telefoon om kennis te maken. Kijk ook op onze Instagrampagina om nog meer over ons en Best Moments te weten te komen of een gezellig berichtje te sturen. We horen graag van je!

 

Groetjes Bas en Marjolein