"no one can whistle a symphony,

it takes a whole orchestra to play it."

Workshops op maat

Wil jij werken aan een hecht team wat goed op elkaar is afgestemd? Een originele teambuilding activiteit is een leuke manier om de samenwerking een boost te geven. Juist in een tijd waarin teams op afstand en online werken en waar de waan van de dag de boventoon voert, is het een goed idee om op een creatieve manier bij elkaar te komen om de moraal hoog te houden en het vertrouwen in elkaar te vergroten.  

Wat kun je verwachten

Voordat we de workshop organiseren, vragen we naar de precieze wensen van de teambuilding. Zijn er bepaalde doelen die je voor ogen hebt of juist problemen die je bespreekbaar wilt maken? Aan de hand van verschillende vragen en voorkeuren stellen we een programma samen met teambuildings activiteiten van een dagdeel of juist een meerdaagse workshop om zo intensief met elkaar aan de slag te gaan. Verwacht in ieder geval veel diepgang, betere verstandshoudingen en creatieve activiteiten.

praktische informatie

De duur van de workshop, de activiteiten en de kosten worden in overleg geregeld. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem gerust vrijblijvend contact op!