Coaching voor professionals

Een leuke, uitdagende carriere waar jouw talenten tot z’n recht komen en waar je in kunt blijven leren en doorgroeien; het is niet altijd even makkelijk om de perfecte loopbaan te hebben. Al lijkt het op LinkedIn soms alsof het iedereen van een leien dakje gaat, toch zijn er veel werknemers die het gevoel hebben dat ze niet op hun plek zitten of  moeite hebben met hun werk/privé balans. Een loopbaancoach kan je helpen en begeleiden naar de juiste functie. Benieuwd of dit iets voor jou is? Lees dan snel verder met welke problemen wij je kunnen helpen in jouw plek op de arbeidsmarkt.

1. Sterk en zelfverzekerd solliciteren

Net afgestudeerd en op zoek naar een eerste baan, of wil je juist wisselen van baan? Wij begeleiden je in jouw zoektocht naar jouw ideale functie. We helpen je met uitzoeken wat er bij jou past en hoe je daar kunt komen. Samen identificeren we jouw sterke punten en werken we aan jouw professionele uitstraling. Met een flinke dosis voorbereiding helpen we je zelfverzekerd en sterk naar jouw volgende sollicitatiegesprek te gaan.

2. Doorgroeien en jezelf ontwikkelen in jouw functie

Blijven leren en jezelf ontwikkelen is wat een loopbaan uitdagend houdt. Heb je het gevoel dat je meer kunt, maar weet je niet hoe je dit uit jezelf kunt halen? We helpen je met het ontwikkelen van jouw minder sterke kanten. We kijken samen hoe jij hierin kunt groeien en welke skills jij nodig hebt voor de volgende stap in jouw loopbaan. Aan de hand hiervan geven we je advies en begeleiding in het maken van keuzes en het nemen van initiatief binnen jouw huidige functie.

3. Een gezonde balans tussen werk en privé

Hoe behoud of krijg je een gezonde werk/privé balans? Het is misschien wel een van de meest voorkomende vraagstukken onder werknemers. Want een gezonde balans houd je gelukkiger, maar ook scherper wanneer je moet presteren op werk. Minder uren werken is niet direct voor iedereen een oplossing. Daarom gaan we kijken op welke manieren je jouw werk en privé beter gescheiden kunt houden en hoe je beter kunt ontspannen in jouw eigen tijd.

4. Beginnend ondernemer

Beginnen met ondernemen is een grote stap. Soms kan het naast een vaste baan, maar soms moet je jouw vaste inkomen opgeven om ruimte te maken om echt voor jezelf te beginnen. Het is een spannende periode waarin het delen van jouw zorgen en de onpartijdige blik van een buitenstaander rust kan geven. We helpen je met het stellen van prioriteiten en het ontwikkelen van eigenschappen die jij als ondernemer nodig hebt om jouw eigen bedrijf tot een succes te maken.

Wil jij hulp met jouw professionele loopbaan?

Samen hebben we een flinke dosis ervaring in huis in het werken met en begeleiden van professionals. In een gratis intakegesprek kijken we waar jij tegen aanloopt en welke manier van coaching het beste bij jouw past. We vertellen je duidelijk wat je kunt verwachten van een coaching traject en wat je binnen het traject kunt bereiken. Hierna beslis jij zelf of jij een coaching traject met ons in wilt gaan. Benieuwd geworden? Lees meer over onze personal coaching en neem contact met ons op via het contactformulier. We mailen je zo snel mogelijk terug met meer informatie en mogelijke tijdstippen voor jouw sessies.